Startsida Umeå kommun

Brottsofferstöd på webben

Välkommen till ditt brottsofferstöd på webben!

Här kan du som har blivit utsatt för ett brott få stöd och hjälp. Skicka din personliga fråga till oss på brottsofferstödet via formuläret, så får du svar inom några dagar. Du som frågar är garanterat anonym, ingen får veta att du har kontaktat oss eller vad din fråga handlar om. Du är också välkommen att kontakta oss via mejl eller telefon om du behöver stödsamtal eller har frågor.

Frågor och svar

För att låta dig och andra ta del av vanliga frågor som kommer till oss och våra svar publicerar vi en del av dem anonymt. Frågorna och svaren kan vara till stöd för andra som kanske är i en liknande situation. Frågorna är anonyma och det går inte veta vem som har ställt en fråga.

Läs anonyma frågor och svar

Får vi publicera din fråga?

Din fråga publiceras bara om du godkänner det. Svara i formuläret om du godkänner att din fråga och vårt svar publiceras på fråga/svar-sidan. Alla frågor som godkänns för publicering granskas innan det sker. Vi redigerar insända frågor som ska publiceras för att säkerställa att du som frågar är anonym och eventuellt för att korta ner frågan av utrymmesskäl. Vi publicerar inte oseriösa eller stötande inlägg.

Ställ din fråga:Jag godkänner att min fråga och svar publiceras anonymt på webbplatsen: * (obligatorisk)


Brottsofferstöd
Kontakt

Stängt vecka 29–33 (15/7–19/8)

Kristina Holmström
samordnare öppenvård
090-16 22 71
076-116 22 71
kristina.holmstrom.2@umea.se

Besöksadress:

Rådhusesplanaden 8

Mer information

Har du allmänna frågor kan du också besöka:

www.brottsoffermyndigheten.se

www.polisen.se