Startsida Umeå kommun

Kulturprogram, för- och grundskolan,
höstterminen 2019

Framsida höstens föreställningar

Bilder från föreställningarna, uppe från vänster: Vem är på teater?, Mitt kalas!, Den magiska hatten. Nere: Tarabband.

Nyheter

Arrangemangen som presenteras på den här sidan är kostnadsfria för för- och grundskolan om inget annat anges på respektive sida.

Kultur i skolan - anmälan stängd för hösten 2019!

Anmälningstiden var mellan 3 juni och 23 augusti.

Arrangemangen är kostnadsfria för för- och grundskolan och du bokar enkelt via anmälningsformulären för respektive målgrupp.

Bekräftelse av platser: Under vecka 35 skickar vi ut en bekräftelse med vilka platser ni har fått eller ifall ni tyvärr har blivit utan. Bekräftelsen skickas ut via mejl till den person som du anger som kontaktperson.

Det är viktigt att vi får in anmälningar under anmälningsperioden för att vi ska kunna fördela alla platser så rättvist som möjligt. Det är inte först till kvarn som gäller under anmälningsperioden.

Efter sista anmälningsdatum ser vi tillbaka på statistik från föregående terminer och prioriterar de som har fått lite kulturaktiviteter via oss tidigare terminer/läsår. Vi försöker vara så rättvisa som möjligt.

Kulturbussen: Kultur i skolan administrerar inte kulturbussen. Ni måste själva boka kulturbussen till dessa program. Boka kulturbussen

Konstprogram för skolan

Nu kan ni anmäla er till höstterminens konstprogram 2019 . Det erbjuds kostnadsfria konstprogram till grundskolans elever. Anmälan är löpande under terminen.

Anmälan och program

Biblioteksvisningar på Väven

Väven tillhör alla. Låt barnen i din grupp komma hit och upptäcka denna skattkista. Vi erbjuder olika typer av visningar av stadsbiblioteket för förskolan och grundskolan.

Boka biblioteksvisning

Skolprogram på museum

Du kan anmäla dig till Bildmuseets, Västerbottens museums och Kvinnohistoriskt museums program löpande under terminen hos respektive arrangör.

Läs mer och anmäl till skolprogram på museum

Kontakt

Anna Berge
kulturkonsulent
090-16 33 22
070-217 40 99

Angelica Barahooi Johansson
kulturkonsulent
090-16 33 92
070-293 89 84

kulturiskolan@umea.se

Prenumerera på nyheter

Vill du prenumerera på nyheter om kultur i skolan? Som prenumerant får du ett mejl när en nyhet publiceras. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Hantera prenumeration

När du anmäler dig samtycker du till att vi sparar och använder din mejladress för att skicka nyheter om kulturprogram i skolan. Läs mer om behandling av din mejladress och dina rättigheter: www.umea.se/prenumeration
behandling

Sidan har granskats 2019-08-25

Sidans kortadress: www.umea.se/kulturiskolan