Startsida Umeå kommun

Aros Sysselsättning

På Aros erbjuds du sysselsättning inom olika områden med varierande arbetsuppgifter i en anpassad miljö. Aros söker samarbete med företag och föreningar. Därför bedrivs vår sysselsättning på olika platser i Umeå. Vi strävar efter att möta dina behov på bästa sätt utifrån dina förutsättningar.

Verksamheten ger dig möjlighet till gemenskap, delaktighet, sysselsättning och struktur i vardagen. Du som kommer till oss skall känna dig viktig och behövd.

Vi arbetar utifrån en metod som heter Supported Training, där vi tillsammans med dig sätter upp mål för din sysselsättning. Arbetsuppgifterna anpassas utifrån dina styrkor och färdigheter. Detta för att ge dig bästa förutsättningar till att träna på arbetslivets grundläggande krav.

För att delta i sysselsättningen på Aros skall du:

  • Vara motiverad
  • Boka in och komma på ett studiebesök
  • Ha neuropsykiatrisk funktionsnedsättning och ansöka om sysselsättning via LSS, eller ha en psykisk funktionsnedsättning och söka sysselsättning direkt via Aros.
  • Ha en kontaktperson
  • Inte ha ett pågående missbruk
Kontakt

Aros
Glimmervägen 7
907 40 Umeå
aros@umea.se

090-16 48 35

Enhetschef

Anna-Maria Lundström
090-16 45 30
anna-maria.lundstrom@umea.se

Informationsblad
Anlita oss för uppdrag

Kontakta oss gärna om ni tror att ni har ett uppdrag till oss. Kontaktuppgifter finns ovan.

Aros Webbsänder Live

Aros Livesänder från olika arrangemang. Om du klickar på länken till vänster på sidan så kommer du dit.

Boka mässmontrar

Kontakt

Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå
090-16 10 00

Kontaktvägar

Genvägar

Umeå är en kulturstad i Europa. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare.