Ange alt-text; vad bilder föreställer.

Anmäl dig till temakväll om kognitivt stöd vid ADHD och autism

Vi vill bjuda in dig som har uppdrag som god man eller förvaltare till en inspirerande och lärorik föreläsning i Umeå. Vi bjuder på fika och det kommer att finnas möjlighet till diskussion om kvällens tema.

Datum: onsdag 9 oktober

Tid: 18:00 – 20.30

Plats: Fullmäktigesalen Regionens hus, Köksvägen 11, Umeå. Ingång vid gaveln mot Köksvägen. Parkering finns bredvid Regionens Hus.

Sista anmälningsdag: 30 september

Kvällens föreläsare
Linda Kemi, arbetsterapeut på Vuxenhabiliteringen råd och stöd, Region Västerbotten, kommer att föreläsa om hur kognitiva svårigheter kan ta sig uttryck i vardagen med utgångspunkt från adhd och autism. Linda hoppas kunna inspirera till ett personcentrerat förhållningssätt där användandet av kognitivt stöd kan göra stor skillnad.

I Umeåregionen finns en myndighetssamverkan kring de lagreglerade frivilliguppdragen. Olika myndigheter ansvar för olika typer av frivilliguppdrag - socialtjänsten ansvarar för kontaktpersoner, patientnämnden för stödpersoner inom psykiatrin, överförmyndarkontoret för gode män och förvaltare och frivården för biträdande övervakare inom kriminalvården. Vi inbjuder nu gemensamt till denna föreläsning.

Att möta människor i olika situationer kan vara utmanande och vi hoppas att temakvällen ska ge dig kunskap som du kan ha nytta av i ditt uppdrag.

Välkommen!




Sidan publicerades