Stäng

Nyfiken på att bli god man? Delta på ett digitalt informationsmöte.

Överförmyndarenheten i Umeåregionen arrangerar digitala informationsträffar där vi berättar mer om vad uppdraget som god man eller förvaltare innebär. Under träffen får du även möjlighet att få svar på dina frågor om rollen.

I kommunerna Bjurholm, Nordmaling, Robertsfors, Umeå, Vindeln, Vännäs och Örnsköldsvik söker vi nu engagerade personer som vill göra skillnad i andras liv. För många är vardagen lite extra utmanande och som god man eller förvaltare kan du bidra till att skapa trygghet och stöd för dem som behöver det mest.

Så funkar det

  • Informationsträffen hålls digitalt via Microsoft Teams och tar cirka 60 minuter. Du behöver en dator, surfplatta eller mobiltelefon för att kunna delta.
  • Du väljer det datum som passar dig.
  • När du har anmält dig får du direkt en bekräftelse via mejl.
  • Länken till mötet kommer senare till samma e-postadress. Om du inte fått något meddelande kan du först kolla bland skräpposten. Hittar du det inte där kan du kontakta oss.

Intresseanmälan

Har du inte har möjlighet att delta på en informationsträff kan du göra en intresseanmälan direkt för att bli god man. Vi kontaktar dig sen för ett samtal.

Intresseanmälan för att bli god man i Bjurholm, Nordmaling, Robertsfors, Umeå, Vindeln eller Vännäs Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Intresseanmälan för att bli god man i Örnsköldsvik Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Anmälan digitalt informationsmöte




Välj möte:
Välj möte:


Skydd mot skräppost  * (obligatorisk)
Sidan publicerades