Kulturbärarna Foto:Mats Bäcker

Vi lottar ut teaterbiljetter!

Succén från Oscarsteatern kommer till Umeå! Vinn din biljett till föreställningen Kulturbärarna. Vad pågår egentligen ute i garderoben under en pågående föreställning?

Datum: 15 september 2024
Tid: 16:00
Längd: 1 tim 40 min
Plats: Folkets Hus, Idun, Umeå

Jo där utspelar sig en alldeles egen föreställning, där står nämligen en pratsjuk garderobiär som fördriver tiden genom att sy i lösa knappar i inlämnade jackor och svara i kvarglömda mobiltelefoner. I garderoben visar det sig hänga en hel folksamling av kulturbärare, som nu kommer till liv.
Efter den hyllade enmansföreställningen Sufflören, är Andreas T Olsson tillbaka med en ny föreställning om den omhändertagande garderobiären som blir publikens förtrogne och låter oss möta sorglustiga existenser som på olika sätt bär kulturen: den osynlige statisten, den nitiske autografjägaren, läkaren i salongen, skådespelaren som spelar björn på Skansen. Och många fler.

För att vara med i utlottningen av biljetter vill vi veta vilken uppgift en sufflör har i en föreställning? Mejla ditt svar till senast den 9 september till kultursenior@umea.se
Vinnarna kontaktas via mejl den 10 september.
Lycka till!

Sidan publicerades